ROBUSTA INDONESIA FLORE BIO- zrnková káva
Už len kvôli miestu pôvodu by ste mali túto kávu ochutnať. Priviezli sme ju z ostrova Flores, ktorý nielenže má kvetinové meno, navyše produkuje kávu voňavú a sladkú. Miestna robusta dozrieva v tieni vysokých stromov, farmári ju pestujú v režime BIO a spracovávajú tradičným premývaním. Vychutnajte si med, jablká a datle v jednej šálke. Budete navyše obkolesený poriadnou dávkou kofeínu.
Zloženie
Robusta BIO 100%Crema a chuť kávy
Káva Robusta Indonesia Flore BIO patrí ku kávam silným, s plným telom, ktoré sa skvele hodia na prípravu espressa. V šálke potešia nádhernou kombináciou javorového sirupu, medu, sviežich jabĺk a sladkých datlí. Robusta vyniká krásnou, súdržnou cremou.
Pôvod kávy
Účinky kávy
Ukážka balenia kávy
Naša káva je balená v kvalitnom alumíniovom obale, ktorý zároveň postráda výraznejšie grafické prvky, pretože našej spoločnosti ide hlavne o chuť a kvalitu. Skutočnú čerstvosť našej kávy si môžete overiť aj vďaka ventilu, ktorý uvoľňuje plyny vzniknuté skoro po pražení. Kvalitné balenie, ktoré zachováva charakter kávy. Káva je vždy v balení hermeticky uzavretá, aby odolávala vlhkosti, svetlu a cudzím pachom.
Návod na prípravu
- Kávu nameľte na hrubosť vyhovujúcu vybranej príprave kávy.
- Na 1 kávu použite aspoň 1,5 - 2 kávové lyžičky (približne 7g) mletej kávy.
- Kávu zalejte vodou s teplotou cca 95 °C.
6. 1.