

-
Káva podľa krajiny pôvodu
- Austrália káva
- Bali káva
- Bolívia káva
- Brazílska káva
- Burundi káva
- Dominikánska káva
- Ekvádorská káva
- El Salvador káva
- Etiópia káva
- Guatemala káva
- Guinejská káva
- Havaj káva
- Honduras káva
- Indická káva
- Indonézia a Java káva
- Jamajka káva
- Jemen káva
- Kamerun káva
- Keňa káva
- Kolumbia káva
- Kongo káva
- Kostarika káva
- Kubánska káva
- Malawi káva
- Mexická káva
- Myanmar (Barma) káva
- Nepálska káva
- Nicaragua káva
- Panama káva
- Papua Nova Guinea káva
- Peru káva
- Pobřeží slonoviny káva
- Portoriko káva
- Rwanda káva
- Tanzánia káva
- Timor káva
- Togo káva
- Uganda káva
- Venezuela káva
- Vietnam káva
- Zambia káva
- Zimbabwe káva
Prečo tovar od nás?
- Doprava zadarmo od 40 €
- Spokojných zákazníkov
- Dodanie do 48 hodín
Espresso zmesi
ManuCafe espresso zmesi pripravujeme s ohľadom na jedinečnosť každej kávové sorty. Výberovú arabiku a robustu pražíme tak, aby výsledok plne reflektoval individualitu single origin Speciality Coffee a zároveň majstrovsky využil chuťových kombinácií jednotlivých káv. Vďaka tomu je nápoj vždy… celý popis

SVIEŽE KVARTETO - espresso zmes výberovej zrnkovej kávy

DELIKÁTNY TANDEM - espresso zmes výberovej zrnkovej kávy

SILNÁ TROJICA - espresso zmes výberovej zrnkovej kávy

Vianočná espresso zmes
Espresso zmesi
ManuCafe espresso zmesi pripravujeme s ohľadom na jedinečnosť každej kávové sorty. Výberovú arabiku a robustu pražíme tak, aby výsledok plne reflektoval individualitu single origin Speciality Coffee a zároveň majstrovsky využil chuťových kombinácií jednotlivých káv. Vďaka tomu je nápoj vždy chuťovo mnohovrstevnatý, nájdete v ňom ovocie, kvety, čokoládu, orechy. Tešiť sa tak môžete na espresso, ktoré nie je ani prepražené (teda chuťovo ploché až nahorklé), ani kyslé.
Espresso od ManuCafe sa hodí ako pre pákové a automatické kávovary, tak na filter, do moka kanvičky alebo vákuum potu.
Ako všetky špeciality, aj naše espresso má svoje tajomstvo. Prezradíme, že spočíva v detailnej práci s každou jednodruhovou plantážnou kávou. Tú pre zmes pražíme vždy samostatne, pričom dbáme na dve zásady: dosiahnuť jej špecifického pražiaceho profilu, v ktorom konkrétne zrno získa maximum chuti a bohatosť arómy, a zároveň ho prispôsobiť žiaducim parametrom celej zmesi. Nie je výnimkou, že rovnakú sortu prémiovej arabiky určenej na konzumáciu ako jednodruhovej pražíme mierne inak, ako keď má byť súčasťou espresso zmesi. Výsledkom je káva plnej, harmonickej chuti a úchvatnej arómy.