

-
Káva podľa krajiny pôvodu
- Austrália káva
- Bali káva
- Bolívia káva
- Brazílska káva
- Burundi káva
- Dominikánska káva
- Ekvádorská káva
- El Salvador káva
- Etiópia káva
- Guatemala káva
- Guinejská káva
- Havaj káva
- Honduras káva
- Indická káva
- Indonézia a Java káva
- Jamajka káva
- Jemen káva
- Kamerun káva
- Keňa káva
- Kolumbia káva
- Kongo káva
- Kostarika káva
- Kubánska káva
- Malawi káva
- Mexická káva
- Myanmar (Barma) káva
- Nepálska káva
- Nicaragua káva
- Panama káva
- Papua Nova Guinea káva
- Peru káva
- Pobřeží slonoviny káva
- Portoriko káva
- Rwanda káva
- Tanzánia káva
- Timor káva
- Togo káva
- Uganda káva
- Venezuela káva
- Vietnam káva
- Zambia káva
- Zimbabwe káva
Prečo tovar od nás?
- Doprava zadarmo od 40 €
- Spokojných zákazníkov
- Dodanie do 48 hodín
Indická káva
India „privítala“ prvé kávovníky okolo roku 1670, kedy sa na jej políčka dostali z Jemenu. Odvtedy patrí India k významným svetovým producentom kvalitnej plantážnej kávy. Pre jej chuť je charakteristická lahodnosť, jasná sladkosť s elegantnou kyslosťou. Indická káva často vonia po kvetoch.Keď sa… celý popis
Filtrovať podľa parametrov

Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.
ROBUSTA INDIA MONSOONED zrnková káva
Veľa kofeínu, veľa horkosti. Indická robusta je káva pre veľkých chlapcov a veľké dievčatá. Oceníte ju v prípade dlhých ciest, nudných porád alebo nočných smien. Ale nebojte sa, pod štipľavou chuťou sa odkrýva horká čokoláda a crema je priamo ukážková. Použite robustu ako základ pre espresso. Vhodným pomerom s Arabikou získate veľkú dobrotu.
Viac detailov tovaru

Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.
INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE zrnková káva
Najpopulárnejšia, najzaujímavejšia a najkvalitnejšia. Plantážna káva Monsooned Malabar AA sa právom vyšvihla na prvú priečku medzi všetkými indickými kávami. Ojedinelý proces spracovania, ktorého výsledkom sú nádherné žlté zrná s dymovou a zemitou chuťou, jej dáva punc originality. Ochutnajte kávu, ktorú bičovali vetry a monzúnové dažde!
Viac detailov tovaru

Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.
INDIE ROBUSTA PARCHMENT AB
Indická premývaná robusta hrá zásadnú úlohu v zostavovaní delikátnych kávových zmesí určených najmä pre taliansky trh. Väčšina espress, ktorá si dáte vlastne kdekoľvek v Európe, využíva jej úchvatne plnú a ľahko čokoládovú chuť a zároveň sa vďaka nej chváli nádhernou, kompaktnou cremou. Teraz máte aj vy šancu pripraviť si jedinečnú šálku podľa svojho gusta. Miešajte Robustu s Arabikou, užívajte si ju samostatne. Zážitky zaručené!
Viac detailov tovaru

Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.
ROBUSTA INDIE CHERRY AA
Dve áčka z Indie - jasná známka vysokej kvality. Stopercentná robusta s úžasnou cremou a plnou, mierne orieškovou chuťou, učaruje priaznivcom intenzívnych zážitkov i tým, čo radi experimentujú. Môžete ju primiešať k obľúbenej Arabice a kúzliť s pomermi oboch druhov do nekonečna. Alebo si ju vychutnajte v rôznych typoch príprav. Iná bude z Džezva, iná z aeropressu a iná z moka kanvičky.
Viac detailov tovaru

Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.
INDIA ROBUSTA PARCHMENT PB
Je iná. Okrúhla, tvrdá, výrazná, drobná. Káva s označením PB je navyše vzácna a mimoriadne atraktívna. Zrnko takzvanej perlovej kávy vyrastá v kávovej čerešni bez dvojčaťa. A tak je oblejšie, s koncentrovanejšou, skvele vyváženou chuťou. Indická robusta peaberry patrí k najlepším vôbec. Ochutnajte ju samostatne, alebo si skúste namiešať vlastnú espresso zmes s obľúbenou arabikou.
Viac detailov tovaru

Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.
INDIE PLANTATION AA zrnková káva
Stopercentná arabika v orientálnom podaní! Unikátna korenistá chuť, elegantná kyslosť a príťažlivá nasládlosť radí kávu z indickej Kernataky k veľkým obľúbencom. Odroda Kents je miestna špecialitka pomenovaná po Angličanovi, ktorý v roku 1920 vysadil v oblasti prvej kríky kávovníkov. V Európe je káva z Indie používaná hlavne na prípravu espressa.
Viac detailov tovaru

Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.
INDIA ARABICA PLANTATION AA LITTLE FLOWER - Micro Lot
Netradičná arabika z tradičného regiónu. V tomto prípade ide o jedinečný mikrolot spoločnosti Sangameshwar, ktorá hospodári v Karnatake s tromi zámermi: produkovať špičkovú kávu, nepoškodzovať prírodu a pomáhať svojim ľuďom. Výsledkom je napríklad aj táto maškrta. Jemná, s ľahkou kyselinkou, sladkosťou ovocia a pohladením čokolády. Doprajte si.
Viac detailov tovaru

Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.
INDIA ROBUSTA PARCHMENT AB BIO - zrnková káva
Indické kávy sú vyhľadávané pre svoju zaujímavú chuť, ktorú získavajú vplyvom vynikajúcej klímy a umiestnenia plantáží. Je to vďaka pôsobeniu teplého a vlhkého vzduchu, ku ktorému dochádza v Indii počas monzúnovej sezóny. Toto obdobie trvá niekoľko týždňov a v tomto priebehu kávovníky menia svoju farbu a chuť. Káva India Robusta Parchment vás osloví svojou plnou čokoládovo zemitou chuťou. Patrí medzi kávy s vysokým obsahom kofeínu s miernou kyslosťou.
Viac detailov tovaru

Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.
INDIA MONSOON MALABAR AA GRADE BIO zrnková káva
Už ste mali tú česť s kávou bičovanou monzúnmi a prelievanou slanou vodou oceánu? Pokiaľ áno, iste potvrdíte, že išlo o zážitok unikátny. Pokiaľ nie, je čas to napraviť. Indická monzúnová BIO dvojáčková arabika vyniká originálnou, dymovou a zemitou chuťou, ktorú si obľúbia najmä priaznivci intenzívnejších šálok. Veľké zrná, organické pestovanie a jedinečné spracovanie, to je India Monsoon Malabar AA Grade BIO.
Viac detailov tovaru
Indická káva
India „privítala“ prvé kávovníky okolo roku 1670, kedy sa na jej políčka dostali z Jemenu. Odvtedy patrí India k významným svetovým producentom kvalitnej plantážnej kávy. Pre jej chuť je charakteristická lahodnosť, jasná sladkosť s elegantnou kyslosťou. Indická káva často vonia po kvetoch.
Keď sa povie India, mnohý milovník kávy dodá „monzunovanie“. Špeciálny spôsob spracovania kávových zŕn (postavený na historických základoch) totiž dáva vzniknúť káve úplne unikátnej. Odporúčame ju na ochutnanie.
Keď sa povie India, mnohý milovník kávy dodá „monzunovanie“. Špeciálny spôsob spracovania kávových zŕn (postavený na historických základoch) totiž dáva vzniknúť káve úplne unikátnej. Odporúčame ju na ochutnanie.