

ČOKOLÁDOVO - MANDĽOVÁ rozpustná káva
Nebeský dezert v šálke - zmyselná chuť čokolády, ktorá sa rozplýva na jazyku, v kombinácii s nezameniteľnou chuťou mandlí a 100% arabikou. Presne tak by sme popísali chuť našej Čokoládovo-mandľovej rozpustnej kávy. Táto ochutená rozpustná káva je dokonalou pochúťkou pre každého, kto miluje spojenie čokolády a mandlí, a to v akejkoľvek podobe – napríklad aj v rannom hrnčeku kávy.
Zloženie
Robusta 100%, ArómaCrema a chuť kávy
Chuť mandľovej čokolády je dôverne známa snáď každému maškrtníkovi. Odteraz si ju môže dopriať aj v tekutej podobe a ešte v kombinácii s osobitou ekvádorskú kávou. Tamojšia arabika vyniká ovocnými tónmi a delikátnou sladkosťou. Rozpustnú kávu zalievajte horúcou vodou. Získate nápoj s bohatou arómou a jemnou cremou.
Čokoládovo-mandľová arabika patrí k základnému vybaveniu väčšiny kancelárii, domácností, pracovní aj chatových osád. Kde sa rozvonia, je razom rušno ako v úli. Neveríte? Skúste to!
Pôvod kávy
Ekvádorská káva sa plným právom radí medzi vyhľadávané a mimoriadne populárne sorty. Kávovníky vyrastajúce na rovníku produkujú zrnká silné a prirodzene sladké. Tie z regiónu Loja sú zvyčajne strednej veľkosti, svetlo zelenej až sivastej farby.
Loja je jednou z 24 provincií. Leží na juhu krajiny, v ľadovom údolí Cuxibamba. Preslávila sa najmä bohatou hudobnou a kultúrnou tradíciou. Mierna andská klíma zaručuje teploty medzi 16 a 30 °C. Údolie susedí s národným parkom Podocarpus, ktorý mu zabezpečuje časté zrážky a vysokú vlhkosť. Rána sú v loja zvyčajne hmlisté, slnko sa do údolia prederie väčšinou až popoludní.
Tak ako aj inde v Ekvádore, patria kávovníkové plantáže väčšinou malým poľnohospodárom. Pretože bývajú jediným zdrojom obživy rozvetvených rodín, starajú o ne s maximálnou pozornosťou. Tiež zber a spracovanie bobúľ prebieha za prísnych podmienok.
Keď je káva ochutená prírodnou arómou a upražená, extrahuje sa z nej kvapalina, ktorá je redukovaná na vysokú koncentráciu. Potom prichádza na rad prudké zmrazenie na -40 °C a sublimácia. V špeciálnom prístroji je kávový koncentrát zbavený vody, a to za vzniku kryštálikov kávy. Preto je ich vo vode možné ľahko znovu rozpustiť.
Účinky kávy
Ukážka balenia kávy
Naša káva je balená v kvalitnom alumíniovom obale, ktorý zároveň postráda výraznejšie grafické prvky, pretože našej spoločnosti ide hlavne o chuť a kvalitu. Skutočnú čerstvosť našej kávy si môžete overiť aj vďaka ventilu, ktorý uvoľňuje plyny vzniknuté skoro po pražení. Kvalitné balenie, ktoré zachováva charakter kávy. Káva je vždy v balení hermeticky uzavretá, aby odolávala vlhkosti, svetlu a cudzím pachom.
Návod na prípravu
- Pre optimálnu prípravu vyberte hrnček s obsahom 150 ml.
- Použite pol až 1 lyžičku kávy a zalejte prevarenou vodou s teplotou 90 °C. Vriacia voda pripraví kávu o jej výraznú chuť.
- K príprave kávy vždy použite čerstvú vodu.

























Energetická hodnota: | 520 kJ/125 kcal |
Tuky: | 0.2 g |
z toho nasytených : | 0.1 g |
Sacharidy: | 2.6 g |
z toho cukry: | 2.6 g |
Vláknina: | 24.8 g |
Bielkoviny: | 15.9 g |
Soľ: | 0.1 g |
1. 10.
18. 11.
10. 8.
Najpredávanejšie príslušenstvo k tomuto tovaru
Hľadáte inšpiráciu? Ostatní kúpili napríklad aj toto:

AMARETTO rozpustná káva

FRANCÚZSKA VANILKA rozpustná káva
