HORÚCA ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO
Horúca čokoláda z Dominikánskej Republiky vám dodá tú správnu náladu a energiu. Tento nápoj je obohatený o prírodný trstinový cukor, ktorý pridá na lahodnosti nápoja. Čokoládový nápoj je špeciálne pripravený z BIO ingrediencií.
Zloženie
Kakaový prášok BIO, Organický trstinový cukorKakaový prášok pochádza z Dominikánskej Republiky a obsahuje 42% kakaa. Je obohatený hnedým trstinovým BIO cukrom, ktorý má svoj pôvod v Paraguayi.
Ukážka balenia čokolády a kakaa
Naše čokolády a kakaá sú balené v kvalitnom alumíniovom obale, ktorý zároveň postráda výraznejšie grafické prvky, pretože našej spoločnosti ide hlavne o chuť a kvalitu. Kvalitné balenie zachováva charakter kakaa aj čokolády. Kakao a čokoláda sú vždy v balení hermeticky uzavreté, aby odolávali vlhkosti, svetlu a cudzím pachom.
Návod na prípravu
Rozpustite 30 g čokolády v cca 150 ml horúceho mlieka. Pokiaľ chcete mať nápoj hutnejší a výraznejšej chuti, čokoládu zmiešajte v pomere 33 g čokolády a 66 ml horúceho mlieka. Samozrejme si s pomerom môžete pohrať tak, ako Vám to bude najlepšie vyhovovať.
Energetická hodnota: | 1649 kJ / 392 kcal |
Tuky: | 8,8 |
z toho nasytených : | 5,5 |
Sacharidy: | 63,7 |
z toho cukry: | 58,2 |
Bielkoviny: | 7,6 |
Soľ: | 0,02 |