

-
Káva podľa krajiny pôvodu
- Austrália káva
- Bali káva
- Bolívia káva
- Brazílska káva
- Burundi káva
- Dominikánska káva
- Ekvádorská káva
- El Salvador káva
- Etiópia káva
- Guatemala káva
- Havaj káva
- Honduras káva
- Indická káva
- Indonézia a Java káva
- Jamajka káva
- Jemen káva
- Kamerun káva
- Keňa káva
- Kolumbia káva
- Kongo káva
- Kostarika káva
- Kubánska káva
- Malawi káva
- Mexická káva
- Myanmar (Barma) káva
- Nepálska káva
- Nicaragua káva
- Panama káva
- Papua Nova Guinea káva
- Peru káva
- Portoriko káva
- Rwanda káva
- Tanzánia káva
- Timor káva
- Uganda káva
- Zambia káva
- Zimbabwe káva
Prečo tovar od nás?
- Doprava zadarmo od 40 €
- Spokojných zákazníkov
- Dodanie do 48 hodín
Káva přímo od farmářů a kávové legendy
Micro Lots je označenie pre unikátne a limitované kávy s úplne presným pôvodom. Tým sa nemyslí len konkrétna plantáž - takzvané mikroloty majú dokonale precízny rodokmeň. Spozná sa z neho farma, dátum zberu, spôsob spracovania aj odroda kávy. Výnimočný prístup farmárov a mimoriadna starostlivosť o… celý popis
Z magazínu o čaji
- 7. Trinásť dôvodov, prečo s nami ostať
- 1. Ako rozoznať nekvalitnú od kvalitnej zrnkovej kávy?
- 4. Keď si môžete vybrať, prečo nezvoliť to najlepšie?
-
Acetanango (1)
-
Atherton Tableland (1)
-
Blue Mountains (1)
-
Boquete, Chiriqui (1)
-
Cajamarca (2)
-
Caldas (1)
-
Centra Valley (1)
-
Cerrado Mineiro (1)
-
Cordigliera el Balsamo (1)
-
El Paraiso (1)
-
Haraz (1)
-
Holulaloa, Severná Kona (1)
-
Huila (1)
-
Jaramillo (1)
-
Lake Mungkur (1)
-
Manjharbad (1)
-
NARINO (1)
-
Nuwakot (1)
-
San Marcos (1)
-
Santa Ana (1)
-
Santa Barbara (1)
-
Santa Cruz (1)
-
Tarrazu (1)
-
Citrus s nugátem (1)
-
Citrusy a ořechy (1)
-
Kakao, marcipán, hrozny (1)
-
Kakao, vanilka, koření, oříšky (1)
-
Kakao, vlašské ořechy (1)
-
Karamel, kakao, mandle (1)
-
Karamel, ovocie (1)
-
Květinově ovocná (1)
-
Květiny, ovoce, jasmín, med (1)
-
Med, vanilka, ovoce (1)
-
Mliečna čokoláda (1)
-
Ovoce, med, ořechy (1)
-
Ovoce, ořechy, čokoláda (1)
-
Ovocie, korenie (1)
-
Rum, cherry (1)
-
kořenitá, nasládle hořká (1)
-
květiny, citrusy, jasmín, med (1)
-
Čokoláda s orechmi (1)
-
Čokoláda, cukrová třtina (1)
-
Čokoláda, karamel (1)
-
Čokoláda, lies. orechy (1)
-
Čokoláda, ovocie (2)
-
Čokoláda, tropické ovoce (1)

JAMAJKA BLUE MOUNTAIN - zrnková káva

HAWAII KONA HULA DADDY – zrnková káva

KOLUMBIA BARRIQUE RUM FERMENTED - zrnková káva

KOSTARIKA FINCA EL ROSARI - Micro Lot

SALVADOR SHG RED BOURBON FINCA SANTA ADELAIDA - zrnková káva

BRAZÍLIA FAZENDA PAREDAO - Micro Lot

COLUMBIA HUILA WOMEN´S COFFEE PROJECT - Micro Lot

PERU SANTA CRUZ HONEY - Micro Lot

GUATEMALA LA PROVIDENCIA - Micro Lot

HONDURAS GEISHA SANTA BARBARA TRINIDAT - Micro Lot

Nepal Mount Everest Supreme - zrnková káva

PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot

INDONÉSIA WAHANA ESTATE - Micro Lot

YEMEN ASRAR HARAZ BIO - Micro Lot

KOLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot

KOSTARIKA CATUAI HONEY - Micro Lot

PANAMA GEISHA LA BERLINA SHG - Micro Lot

PANAMA GEISHA ESMERALDA - Micro Lot

GUATEMALA GEISHA FINCA NUEVA GRANADA - zrnková káva

HONDURAS FINCA LA HACIENDA - Micro Lot

PERU FINCA EL HIGUERON - Micro Lot

AUSTRALIA SKYBURY PLANTATION - zrnková káva

EL SALVADOR BIO SHG EP Finca Las Nube - zrnková káva

INDIA HONEY 15 up GOORGHULLY - Micro Lot
Káva přímo od farmářů a kávové legendy
Micro Lots je označenie pre unikátne a limitované kávy s úplne presným pôvodom. Tým sa nemyslí len konkrétna plantáž - takzvané mikroloty majú dokonale precízny rodokmeň. Spozná sa z neho farma, dátum zberu, spôsob spracovania aj odroda kávy. Výnimočný prístup farmárov a mimoriadna starostlivosť o takú kávu sa samozrejme prejaví v intenzívnej a nezameniteľnej chuti a vôni.
Mikroloty sú pripravované úplne nezávisle na ostatných šaržiach, s výnimočnou pozornosťou ku kvalite a výrobným podmienkam. Pomenovanie micro odkazuje nielen na malú plochu, z ktorej je káva zozbiera, ale evidentne aj na jej veľmi obmedzené množstvo.
Takáto káva má niekoľkonásobnou prospešnosť - jej konzument získa nevšedný zážitok, za ktorý je ochotný si priplatiť, a tým zlepšuje životné podmienky konkrétneho farmára, umožňuje zaistiť prácu a spravodlivú mzdu pre mnoho ďalších ľudí a udržiavať tradičné technológie spracovania kávových zŕn.
Skrátka ide o kávu vzácnu, neopakovateľnú a vyrobenú maximálne poctivo.